AVG Webdesign

+32 (0) 468 33 22 97

SEO en SEA

Zoekmachine optimalisatie of SEO en SEA is een techniek om uw website hoger te laten scoren bij zoekmachines. Op die manier gaat u meer mensen bereiken die uw bedrijf nog niet kenden maar wel op zoek zijn naar uw aanbod
Meer dan de helft van je bezoekers komen binnen via een zoekmachine en vooral wordt er naar de eerste pagina in de zoekmachine gekeken. Als uw site niet geoptimaliseerd wordt zal uw website zakken in de resultaten en zal u niet gevonden worden

U krijgt bij iedere afname van een website via ons gratis optimalisatie van 3 maanden = ( 450 € )

Onze technieken

Zoekwoorden onderzoek en keyword marketing

Wij voeren bij bestaande websites, een zoekwoorden onderzoek uit. We gaan kijken welke inhoud er ontbreekt en of de structuur goed in elkaar zit. Zijn er genoeg sleutelwoorden in uw tekst waar mensen daadwerkelijk op zoeken? Is er genoeg tekst geplaatst ( minstens 400 woorden ) op uw eerste pagina? op al deze dingen wordt er gekeken en indien nodig verbeterd.

Linkbuilding en social media

We zorgen ervoor dat u relevante backlinks heeft van waardevolle websites. Wij doen dit in de vorm van content marketing en via social media zoals Facebook, Twitter, Google plus, ….

Voor SEO vragen wij 150 € per maand 

SEA

SEA of search engine advertising betekend dat er tegen betaling advertenties worden geplaatst boven en naast de natuurlijke zoekresultaten. De advertentie wordt getoond als een zoekmachinegebruiker één van de gekoppelde zoekwoorden  of woordgroep intypt. De adverteerder betaald alleen voor de zoekmachinegebruikers die op één van zijn of haar advertentie klikt. Wij maken gebruik van Google AdWords . Met Google AdWords kunt u bij het maken van uw campagne een budget kiezen, zoekwoorden selecteren waarop u gevonden wil worden en uw advertentie aanmaken.

Voor het opzetten van een Google Campagne vragen wij een prijs van 150 € per maand

In dit pakket  zit inbegrepen:

  • 1 campagne
  • 2 advertentiegroepen
  • 1 tekstadvertentie
  • 5 zoekwoorden
  • Optimalisatie 2 uur / maand
  • Rapportage
  • Koppeling aan Google Analytics