AVG Webdesign

+32 (0) 468 33 22 97

Disclaimer voor AVG Webdesign

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over deze disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via email op http://www.avgwebdesign.eu/contact.

Disclaimers voor ww.avgwebdesign.eu:

Avgwebdesign.eu maakt gebruik van advertenties van derden op avgwebdesign.eu ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons op onze site.

Avgwebdesign.eu bevat links waarmee je avgwebdesign.eu verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. Avgwebdesign.eu heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden je aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

Avgwebdesign.eu is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ons.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Informatie op avgwebdesign.eu

Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht u informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij u ligt, verzoek dit te melden aan de webmaster.

In u informatie tegenkomt die in uw ogen niet goed, volledig of actueel is, kunt u contact opnemen met de webmaster (info@avgwebdesign.eu). Wij stellen uw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door uw bijdragen kunnen wij onze website verbeteren.

Door het gebruik van onze website, stemt er hierbij onherroepelijk aan onze disclaimer en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Update

Deze site disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op: zaterdag 9 juli, 2016.
· Should we update, amend or make any changes to this document, those changes will be prominently posted here.